Swe-Eng 1-1

Sveriges damer satte straffen! Vad gör ni?

To the moon and back!


God morgon bloggen!

Jag såg precis Fuglesangs resa till månen från MIN balkong!



How great? Im so happy ska på intervju idag = ) Ha en bra dag på jobbet alla! Puss


Its been a while

since I saw you I just want to tell u whats up.

(nu vill hunden ut obs kl är 02.14 kommer snart)
Så mycket i mitt huvud som snurrar nu. Jag tror på allvar nu att jag håller på att bli helt knäpp. Det kan ni ju tolka individuellt. Texter jag läser alla bilder jag ser och hundra ting uppenbarar sig varje dag. Jag känner ingen ro jag somnar vaknar och sen är jag vaken. Men frågan är; om jag är det? Haha.

Idag var jag så övertrött så jag blev trött på min egna röst. Börja morgonen med att väcka Jojjo (en fin tjej) i morse och sen eskalerade det. 100 samtal och sms som utlöste snack om kärlek, jobb, relationer, vänner, idioter, dildosar, gummistövlar, löner, husköp, prinsessklänningar ja ni vet. Känt fenomen att jag snackar som en papegoja när jag e trött, tills jag sött slumrar in. Meeeen! Då fortsätter jag snacka gojja i sömnen. Undrar hur han orkar leva med mig?

Jag har sett en vit fjäril överallt. Hela sommaren. Sen tänker jag på framtiden och den flyger längre bort. Cyklade med Lilla M då satte en fjäril sig i hennes korg. En citronfjäril. Jag tog den i näven sen släppte jag den lät den flyga precis vid övergångsstället. En dam tittade på mig och log. Det var fint. En kväll på jobbet var det lungt jag tänkte på min o kärlekens närmsta framtid tittar ut och då ser jag två vita fjärilar. Den ena jagar den andra och de flyger över busken. Snabbt är de bortom min sikt. Jag tänker att livet är märkligt men vackert. Fint att jag såg dem jaga varandra en varm sommarkväll.

Hur somnar jag nu? Tablett? Kanske alvedon. Mina damer på äldreboende brukade ju somna av paracetamol. Kan dem kan jag. Hur har ni haft de? Saknat Paulicious? Jag förstår, man saknar stjärnan på himlen det finns ju bara en.

Love ya ni som är så fina.

                                   Urban Soule - You're My Butterfly #2

RSS 2.0