God morgon!

Sunday låter mer soligt än söndag. Usch denna hemska veckodag! Jag skiter i alla jag skiter i allt. Den känslan i kroppen. Jag vill bara lyssna på förrortsrap och sminka mig som ett luder. Söndag och bacon, visst hör det ihop på något sätt? 

                  
Dogge Doggelito
    
bacon-2.jpg

                          

       
Bild tagen från årets Proud to be Pride.

Mr Paranoia

Of course I remember you!
Fast det var ett bra tag sen. Du är en partyprins!








Nu händer det!

Mina kära vänner! Är jag redo? Ja, det är jag! Nu kör vi! Som min vän Isabelle sa, nu jävlar!
Dock är jag jättehungrig. Jag är avundsjuk på min vän Erica som bor nära en pizzeria! Har ätit mörk choklad eftersom jag vägar ställa mig vid spisen. Nu är jag fucking high on sugar!
Kan någon vänlig själ bjuda mig och Mica på middag? Vi kan köpa dessert då!




Pippi-humör

Skulle skicka lite cv:n hit å dit. Men det gick inte minsann för jag är på Pippi-humör. Då är jag sprallig, vill färga håret, ha på mig klänning med långa strumpor och springa runt och leka. Någon som är sugen? Skulle jag hamna på krogen i detta tillstånd skulle de med säkerhet slänga ut mig.
Vad gör det? Jag är Pippi! Starkast i världen, svarar jag då!

Inger Nilsson som Pippi Långstrump.

När jag jag var liten trodde jag på allvar att jag var Pippi Långstrump. Var helt fascinerad av denna karaktär (and I still am). Mamma har berättat att jag kunde gå in en sorts "Pippi-trans" och då kunde hon knappt snacka med mig.
Jag var väl upptagen med Herr Nilson eller Tommy å Annika helt enkelt!




Paulicious wants





Gulligt, skulle kunna käka högtalarna, som milkshake typ! Ge mig!
By the way, jag fick svar på sms:et. Hihihi hoohoo! 
 



Åh, nej!

Kände att jag behövde lite action denna lördag. Så jag skickade iväg ett sms (läs dirty) till en kille och sekunden efter kände jag "Neeej, vad har jag gjort?!!". Det värsta är inte att skicka iväg ett pinsamt sms utan frånvaron av ett svar.
Nu sitter jag här och glor på mobilen som när jag var 14.
Förudmjukad? Nej, tror ni?




Jag blundar. Då existerar jag inte.




Bara en fråga...

Har ni någon piercing? Själv har jag två. När jag var yngre hade jag fyra. Men som alla andra äpplen mognade jag också till slut. Undrar om jag kommer ha dessa två för resten av livet? Vilka världsfrågor!



Dräggel



Den här sötnosen träffade jag förra veckan.
Visst är han fin? Gissa vem som drägglade
på vem?
Lillson heter han men jag kallade honom Bruto (dont ask me why). 
Min vovve ville inte leka med honom. Istället fick jag göra det. Det är ju så tråkigt för mig att leka med min egna plutt (lät det sexistiskt bara i min öron?).
Vi brottades i skogen jag å Lillson aka Bruto.
Jag struntar i om jag får lera på kläderna.
Jag rullade ju mig i bajs i helgen förfan!
Iallafall var det kul att brottas till jag låg under hunden med huvudet precis vid hans sköte.
Vi hamnade i en suck my dick-position och jag bangade totalt.

Dagens goda gärning

Idag gjorde jag nått som inte händer ofta. Men som jag skulle vilja göra oftare eftersom jag är så grym på det.
Jag bakade bröd till mamma.





Alla kan

Alla kan bli det de intalar sig själva. Man kan om man vill. Jag kan tydligen bli porrstjärna. 





Den nya trenden...

Det här kommer aldrig bli en modeblogg. Men en trend som vi välkomnade i helgen var Hollywoods "skiljsmässotrend".
Det går ut på att man efter en separation eller skiljsmässa firar det ordentligt. Med fest! Man är glad helt enkelt och häller i sig allt drickbart inom synhåll. Andras drinkar funkar också. Detta gjorde vi i helgen då min vän avslutat ett förhållande.

Det raggades och dansades. Poliser blev diskriminerade på öppen gata. Folk blev blåsta. Människor var sugna på korv. Vissa badade. Pizzor lades i hemmet. Mobiler delades på mitten. Vissa blev anklagade för att ha "för stora pupiller".
 
Men det bästa av allt var nog kvällens ragg. Jag brukar inte vara den som är avundsjuk på mina vänner. Men den här kvällen hände det nåt inom mig. Jag blev avundsjuk på min kompis ragg! Ville nästan skrika "jag vill ha honom!!!"
Men det var försent. Han hade redan fastnat för min vännina *suck* Så jag fick låtsas vara glad för deras skull. Tog en bild på dom iallafall.



Vad är det som händer?

 
Jag skrev tidigare att jag lever la dolce vita Men det mina kära vänner har ändrats. Sen klockan 06.30 (blir väckt av min prisessa då) har jag sopat, torkat, hängt tvätt, vikt tvätt, diskat, organiserat i hyllor och moppat. Fast jag var jättehungrig slutade jag inte städa, jag var i trans! Detta beetende har pågått i några dagar. Om någon (läs mamma) stökar ned, skriker jag "Ta bort det där!!!" Im a crazy mothafucka! Jag känner inte igen mig själv. Frågor som, vem är jag? Vad håller jag på med? dyker upp i skallen. Nu kom i skrivande stund kom min hund och rev mig sen rapa hon mig i ansiktet.
 
Kanske städar jag för att rena mig från mina gamla synder. Både Gud och jag vet att dom var många. Det kan vara anledningen. Egentligen borde jag gå till min terapeut men hon är så jävla paranoid och knäpp. Hon borde fan söka hjälp! 
 
Men lite rädd är jag för mig själv. Man vet inte vad som kommer härnäst fönsterputsning, kanske?






Ja, jag är påväg!

Inte att jag ska åka någonstans. Utan att jag är påväg att blogga. Det var fyra dagar sedan men det känns som fyra år! Trodde inte jag skulle blogga på ett tag men så kom den. Kretiviteten omfamnade mig och viskade "Skriv, skriv du vackra intelligenta varelse!"

Nu kan du inte kalla mig tråkis. Fast det var gulligt.

Har hittat tre jobb som jag vill ha. Kors i taket! Nu är det bara att hålla tummarna! Tanterna på arbetsförmedlingen vill att jag ska söka jobb inom minst fyra olika områden för att man bör göra det samt att jag har kompetensen. Men fuck off old ladies! Jag ska ha mitt drömyrke (for now) och inget annat.

Var inne på mitt gamla jobb för ett tag sen. Jag hade beställt en kabel men det hade tydligen inte min fd kollega prioriterat högt. Kabeln fanns inte på plats. Jag fick spel och sa " Om inte du fixar den där kabeln kommer jag bomba hela företaget! (som tillhör hans pappa)" Då svarar han " Då kommer jag stoppa din hund i en mixer!"
Dom råa orden gjorde mig glad och jag snodde en grej som kompensation innan jag gick.

Veckan efter ringde jag och presenterade mig som Norrorts-polisen och han svarar "Goddag, goddag!"
Goddag?! Haha! Vi lever inte på 50-talet. Got ya, sucker!


Two cars burn after a bomb attack in the northern Iraqi city of Kirkuk, November 20, 2003.   Three people were killed and six were wounded in a bomb attack outside the offices of the Patriotic Union of Kurdistan Party, whose leader is currently head of Iraq's U.S.-appointed Governing Council.  Photo: Anatolian via Reuters, 11/21/03



Skyldig?

Sådan herre - sådan hund?

Man hör ju ofta att hundar liknar deras ägare. Min granne säger ständigt till mig att min hund och jag är extremt lika.
När hon möter oss kan hon säga, men gud vad du ser trött ut och hunden också! Öhh? Hunden trött? Har jag missat att hon var på stureplan o festade igår??
Eller som när jag hade med hunden till jobbet. Då ringde min arbetskollega Maria sin dotter och sa " Du måste träffa P (mig), hon har en liten hund också. Som ser precis ut som henne! " 

Dessa likheter vet jag iallafall om att vi har:
  
   vi kräver mycket uppmärksamhet
   vi är envisa o bortskämda
   vi tycker om att bli klappade
   vi hatar när det regnar 
   vi tycker om värme
   vi tycker inte om att gå i koppel 
   vi tycker om att leka med bollar 
   vi uträttar våra behov utomhs 

  
      
                                                             
Tycker ni att vi är lika (förrutom att hon ligger på rygg)?

Dagens sms

var från min bästis Isabelle.

"Älskade vännen, läste din blogg =) Zofia (min mor) är utan tvekan den roligaste människan jag känner. Hon borde ha ett eget tvprogram, hon är ju fan roligare och har större rattar än Gynning. Snart ska jag till jobbet ångest. Kan inte du bryta mitt ben så jag blir sjukskriven? Hoppas att du mår lite bättre idag. Kiss kiss"

Hahaha! Håller med dig! Morsan skulle fan rocka i tv (hittade tyvärr ingen bild på hennes rattar, (men de är i en klass försig).
 



Not that funny anymore.

Fucking day...

host host! Hela tiden snart stryper jag mig själv. Orkar inte vara sjuk!
Min dag var rätt okej. Sen skulle jag iväg på ett viktigt ärende och det gick inte bra för Paulicious. Vad hände då? Jag tappade allt! Blev ledsen ville börja gråta men då skulle ju folk börja undra. Efter det började jag snacka om samhällets struktur (öhh, ookej?). Sen gick det över och jag blev grinig. De som känner mig vet att när jag väl blir det blir jag grinig som en liten bebis! Inget duger. Inget. Nothing. Nada. Så jag gick runt och sa spydiga, otrevliga saker. Tyckte livet var skit och inte värt att leva. Efter det började jag sakna pappa (eller kanske hans plånbok?) och jag ville hem till honom. Men det är inte gångavstånd dit direkt.
Det fick bli mamma. Hon pussade mig och sa att hon älskade mig, genast kändes allt pyttelite bättre.
Nu vet ni vad ni ska göra när jag blir grinig. Men jag vill ändå till pappa som en liten snorunge. Han gör roliga saker med mig som inte mamma gör. Han lagar mat åt mig (det jag vill äta), serverar frukost, cyklar med mig o vovve, fikar med mig, dricker drinkar med mig, röker cigarr med mig, går på restaurang med mig och sen tvättar han mina kläder och gör rent mina skor. 

Pappa åh pappa vad jag saknar dig just nu!


Im sick!

Igen! Var frisk i typ 2 dagar. Sen sjuk igen. Har fått för mig att jag lider av bihåleinflammation. Har haft det förut känner igen symptomen. Åh, stackars mig(ingen annan säger det)!
Var hos min läkare förra gången och det var kul. När han skulle undersöka mig sa han får jag titta i halsen? Jag gapade, då sa han duktig flicka! Haha som att jag var en liten unge. Tyckte det var så gulligt. He is the man!
Fryser hela tiden mest om arslet konstigt nog. Tog ett bad sen mådde jag myyycket bättre. Det var då tanken slog mig, vi har heligt vatten!


Mamma undrar

Då jag är arbetssökande och bor hemma (jag är tonåring! haha) är jag ledig om dagarna. Jag lever la dolce vita i mitt mansion och varken städar eller tvättar i hushållet. Så min mamma började undra vad jag gör om dagarna. Just den här dgaen hade jag tittat på film(er).
Mamma kommer hem från jobbet:

Mamma: Heeeej gumman! Hur är det?
Jag: Heej! Bra, själv?
Mamma: Det är bra. Jag måste fråga dig. Vad gör du hela dagarna??
Jag: Öhh, idag har jag tittat på film.
Mamma: Vaddå, porrfilm eller?


Addicted

har jag blivit! Har 1000 grejer att göra ändå sitter jag här och bloggar. Å vet ni mer vad jag är beroende av? Jo, spagetti! Äter det typ varannan dag åt det nyss. Mamma frågade häromdagen om jag ville ha fiskpinnar. Mmm, med spagetti, svarade jag. Öhh what?!!
Idag är det en pissdag som jag brukar säga. När det är blött o trist ute. Just det var så mitt spagettiberoende började. Jag jobbade på ett företag här i orten och varje dag det regnade åt jag spagetti till lunch. Sjuukt! Regn och spagetti kanske hör ihop på nåt sätt? Nää nu ska jag återgå till det jag borde göra, annars får jag magsår.
Vad har ni gjort idag? Mår ni bra??

 
Johan och Sandra med spagetti

Yesterday

pratade jag med min vän Eric(a) och självklart började vi snacka om bloggar. Alla bloggar ju! Så kom vi in på Kenza ämnet. Seriöst hennes inlägg, hur roliga o stimulerande är de? Inte ett shit! Typ: "Idag var jag i skolan sen åt jag lunch ikväll ska jag fika med en kompis. Jag lägger in en bild på dagens outfit senare".
Öhh? Okej, kul verkligen underhållande *not!*. Hon är ju ändå en smart brud men kanske inte född med gåvan att kunna skriva? Vad tycker ni? Kanske man själ var så när man var 17? Kommer faan inte ihåg. Det sjuka är att hon livnär sig på sin blogg. Hon får ca 50 000 i månaden. Det är en galen värld vi lever i! Å vad e grejen med cigg på varje bild?! Tror hon att hon är Kate Moss eller? Usch, äckligt. Kanske hon blir sponsrad av Marlboro?? Röksluska, skulle min vän Pelle säga.

Light it up, strike a pose and die in cancer!  

image

My pet

mådde dåligt inatt så jag fick springa upp och gå ut med henne ett antal gånger. Hon stod i dörren och pep stackars lilla. Någon (läs mamma) hade bjudit henne på polsk korv. Tack morsan, taack! Jag uppskattar det.
Fattar inte varför vissa alltid vill mata min hund med något. De tittar på hennes runda vackra ögon och känner nää men jag måste få ge henne något gott. Tycker synd om henne, gör inte det jag ger henne mat.  Kände mig som en sliten förälder då jag fick gå upp mitt i natten. Inte mycket till sömn så på dan somnade jag vid 14 och vaknade 19 (nu är jag pigg som Amy Winehouse på tjack!) Sov bort hela söndagen. På kvällen gick vi vår promenad utan koppel då jag inte tycker om när hundar är kopplade. Träffade en fransk bulldog jättefin men min lilla dam fattar inte att bulldogar är hundar. Det gick lite sådär när de skulle socialisera. Ägarna var dock bättre på det. Min hund började skälla när jag klappade deras vovve. Jag älskar hundar! Sen blev det värre och hon blev aggressiv och fick "utbrott" (en halv meter från bulldogen) Åhh jag orkar inte, tänkte jag. Jag lyfte upp henne och sa "du kan tydligen inte bete dig" o gick därifrån. Som att hon förstår?!



Otacksamma jävlar (det kryllar av dom)!

Min mamma fick ett restaurangbesök av sitt jobb och skulle sedan betygsätta maten, servicen, osv. Det jag inte visste var att hon bjudit med sina polare (som jag inte älskar direkt) att hänga på. Kul!! Alltid när vi ska göra nåt drar hon med nån av sina dryga kacklande vänner. Vi mötte hennes 4 vänner (mamma skulle bjuda alla) vid restaurangen som jag gillar. Gick in beställde och maten fick vi in jättefort. Min mat var god mammas också. Men de andra... De började klaga direkt! Riset var inte varmt, biffen var svårtuggad (kanske för du har löständer, kärring?!), det var inte gott kryddat, jag gillar inte den här typen av mat mm.
Jag blev skitförbannad!!! Aaaaa!!! Men jag lugnade mig då jag vet att jag det inte är hälsosamt att hetsa upp sig (har slutat med det, det borde ni också göra). Stämningen dog iaf och för mig är den minst lika viktig som maten. Så jag tappade aptiten med humöret.
Min mamma är snäll och bjuder dessa människor något de aldrig skulle göra för henne. Då klagar de på allt när de själva valt sin mat! Hur otacksam får man vara?? Lägg ned. Jag skulle aldrig klaga om någon bjöd mig på nåt som inte passade min smak. Man äter och håller sin käft och ser glad ut. Ni är medelålders och läser inte min blogg men...
Om ni stod och svälte av hunger o törst skulle jag inte ens pissa er i käften!!!



First time baby...

Faan det här känns skitskumt. Jag kommer iaf inte skriva ingående om vad vart jag varit/gjort om dagarna då jag är nojjig över att de finns stalkers som är besatta av mig på sjukliga sätt! Seriöst, kommer någon överhuvudtaget läsa detta? Skitsamma jag skriver ju för min egen skull också. Det var på tiden att ta upp skrivandet kändes det som. Skriver man inte blir man dum och sen med tiden dummare. Det vill inte jag bli! Skrev nyss ett inlägg men det "försvann" jag fattar noll av detta. Så förvänta er inga bilder eller nån snygg design (hjäälp!). Här kommer ni få ta del av mina seriösa Dr Phil / Dalai Lama tankar och mina mindre seriösa Pippi Lotta Krysmynta tankar! Okej är jag redo? Yes wiiiiiihiiii nu kör vi!

Det är fredagkväll och jag softar med vovven (vad annars?) haha. Skiter i att det är fredag för mig är det ingen skillnad på veckodag. Im a free spirit! Imorgon ska mamma och jag på restaurang och äta det ser jag framemot. Det var hundra år sedan vi gjorde något trevligt tillsammans. Problemet? Jag har hela garderoben full av kläder men ändå inget att ta på mig!!! Aja får lösa det imorgon.
Jag är hungrig, det är jag ALLTID denna tid på dygnet. Tråkigt att äta ensam. Det är fan det tråkigaste i hela världen!!! Right? Isabelle, ring mig så kan jag äta o prata samtidigt! Neej nu ska jag till köket för jag vill äta frukt. I love frukt det är det bästa bästa! Vill du göra mig glad? Gör fruktsallad och kom till Paulicious nu!

Hoppas ni har en trevlig kväll!

*Slick*
                                          



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0