Favorit i repris med SuzieKay

Livet är inte detsamma varje dag. Ena dagen man på ett stort kalas med 200 personer. Dagen efter. Sova. Sen akuten. Men Paulicious loves it. Anyhow. Livet. Jag är lycklig.



Word!

"Det är på natten. Tiden mellan 22-02 det är då jag trivs med min ensamhet. Det är då jag går in i min kreativitet och stänger av allt annat. Tid och rum, står stilla, enda måttet på tid är ljudet ifrån min tv. Jag vill lära mig saker på natten som jag inte har ro att läsa om på dagen. Det är som att jag förknippat dagen så mycket till verkligheten att jag inte kan skapa i den, vill bara springa ifrån den. Natten den älskar jag den vill jag leva i och flyta runt i. Jag glömmer allt om natten. Jag minns allt om natten. Sen kommer drömmen och den älskar jag mer. God natt."

Känner igen mig i varje mening. Skapa och utvecklas! Det är en stark inre röst som skriker, den måste bli hörd. Texten tilltalar mig. Hon har skrivit den.


Bläää... Mina ben ser ut som två särbarn.

Normala. För att Paulicious har många manliga läsare också. What a whore.

Skulle och borde

Skulle gå och handla en dag. Det slutade såhär...




Alla sover. Tråkigt. Då blogga. Borde inte blogga. Tom skalle nu. Bakis.

Friday

Nu är det slut på kärleksmys. Mamma
Paulicious ska ut och slira! Friday då
jag är fri! A free spirit. Ska på ett stort kalas. Frågan är hur jag ska ta mig hem. Om jag
kommer så långt. Det löser sig.
Kanske. Måste börja lite smått nu. Håll i er för fan!

In her head and heart

Konstig känsla i kroppen idag. Ibland kan man styra själv. Ibland inte. Jag känner mig nere samtidigt som jag är förväntansfull. Åh jag vill bli full! Jag är nöjd samtidigt som jag missnöjd. Jag är påväg fast jag inte kommit långt alls.
Oh Lord. Min Issa åkte till Madrid idag imorgon till Brasilien. Jag sitter kvar. Här. Med en trött hund. Med ett trött huvud.
Varm mössa. Inomhus.

Lyssnar på deppmusik och sjunger med i varje ord. Vad gör man annars när man är ensam? För nu känner jag mig riktigt ensam. Även om man inte är ensam känner man ändå att man är det. Det är ingen där. Fast hon/han sitter bredvid. Läskig känsla. Att jag inget känner. Känner dom likadant?

Ensam. Tänker inte göra något saken. Bara sitta och känna. Sen gå ut och känna. Man får vara ledsen. Det är ok. Man får gråta också. Sen märker man att ingen finns där. Det finns ingen tröst. Jag och resten av universums massa. Men inga människor existerar nu. Då inser man. Att man måste göra det själv. Man räddar sig själv. Ingen annan gör det.
Tänk att man kan finna en sådan styrka inombords. Oh, this is too deep.
 


Paulicious goes Santa Claus

Har sån jävla fet julklapp på G till V så jag håller fan på att smälla av! Det här kommer gå till världshistorien. Hahahohohihi.
                                                                                              

Och nej han det är inte min oskuld han ska få.

Kom igen! Vi lever bara en gång. Vi drar någonstans!

Idag har hon arbetat. Den lilla polskan har bidragit till samhället. Tur att jag inte har ett gåtilljobbetmedsurminvarjedag.
Det är inte det livet går ut på har jag märkt.

Nu sitter jag och raggar krogsällskap då V är borta dansar råttan på bordet. Ingen vill drinka med mig. Att det ska vara så svårt för folk att ta sig ut ur sina trygga boningar och känna på livet.

Ta mig till Ibiza. Så jag får känna pulsen ordentligt. Det här suger. Paulicious är ute efter spänning. Inte mammas stickade sockor.

Nu svarade en av mina utvalda. Jag drar. Kan inte sitta och ruttna här. Jag är här och nu. Jag lever. Det ska firas varje dag!


Paulicious the Sugarwhore?

V jobbar. Långt borta. I Malmö. Snacka om saknad. Jag glömde mina cigg hos honom. Tänkte gå ut och leta fimpar men det är svårt när snön täckt dom. Brist på cigg = extremkonsumtion av socker. Jag har ätit 9 saffransbullar, 3 mandariner, en morot, en halv påse chips och druckit 1 l julmust. Det värsta är att jag inte vet om jag precis börjat eller om jag snart ska sluta. Vill inte bli en oversized-Paulicious men risken eller chansen är nog minimal. Im a lucky skinny bitch! 

För några veckor sedan hade jag fest med hallon-bakelser. Oj det var grädde över hela golvet. Ingen alkohol inblandad dock. Ibland kan sockret överta kontrollen!

En annan kväll när jag sov ensam hade jag gått upp i natten och ätit polsk choklad. Massor. Hur fick jag veta det? Jo mitt bröst var täckt med smält choklad när jag vaknade på morgonen. So delicious. That Paulicious.

I ditt skafferi

Drömde världens finaste dröm i natt. Det är väldigt uppskattat då jag har drömt mardrömmar på sistone. Hemska sådana. Konstigt, inte haft det tidigare. Gick faktiskt till en specialist pga av dom eftersom man ska uppmärksamma återkommande mardrömmar eller om man har mardrömmar ofta. Men det var ok. Det kunde annars vara posttraumatisk stress. Men nej. Skönt. Tack och hej.

V har vaknat flera gånger av att jag skriker eller pratar. Det läskiga är att jag pratar väldigt tydligt eftersom hjärnverksamheten är hög då man drömmer. Så han tror jag är vaken. Men det är ingen hemma om man säger så. En natt hade jag skrikit en annan killes namn gång på gång. Uppskattat.

I natt drömde jag att V och jag förlovade oss. Det kändes verkligt och rätt. Det var vackert. Sommar. Varmt. Jag fick en fin ring. Blingbling. När jag vaknade sa jag till V:

-Jag drömde om att vi förlovade oss.
V:- Jag hoppas din dröm slår in.
P:- Ja, det hoppas jag med.
V:- Vart förlovade vi oss då? Hur såg det ut?
P:- Det såg ut som i ditt skafferi.

Illa Pernilla

Jag fuckin spyr nu. Vill bara ha människor runt omkring mig som kan ge inte bara ta. Missförstå mig. Rätt. Skulle vara skönt att avreagera sig. Vissa förtjänar en redig smäll på käften. Kanske två. Tänk att vissa människor kan ha så rätt! Jag borde lyssnat till dig. Fast du är så jävla dum i huvudet. Förlåt om jag inte gjorde det. Nu vet jag. Man lär sig av misstagen säger dom. Då måste jag vara Albert Einstein nu.


Paulicious in the kitchen

Nu kan hon känna sig besegrad. Mamman i huset. I helgen har jag bakat muffins och lussekatter, diskat och lagat middag. En gång kom hon in i köket, i chocktillstånd och frågade;

-Vad är det med dig idag?

Jag svarade inte ens. V frågade samma sak. Då mumlade jag något om att jag ska bli hans fru sen gick jag därifrån.

Igår bakade V och jag muffins. Jag har ju fått någon slags muffinsnoja då alkoholen inte funnits inom räckhåll. Muffinsarna blev piss. Men fåglarna blev desto gladare i morse. De hade fest. Med tjugotre stycken muffins. Chokladsmak. Nöjda pippis. Paulicious också nöjd.

Sen lagade jag middag till V. 80-tals mat sådär. Maten såg äcklig ut. Jag kommenterade själva utseendet. Då svarade han;

-Nej det ser inte äckligt ut. Det är bara det att jag VET att det ÄR äckligt.

Mmm. Paulicious äta själv. V sätta sig ute äta muffinsar med pippisarna.

Beautylicious

V och jag satt och diskuterade smink. Han förklarade att han föredrar mig osminkad. Det bryr jag mig ju så jävla mycket om. Min piercing gillar han inte heller. Därför är den kvar. Sen frågade han mig när jag gjorde den. Det var 2000. Sen sa han;
-Jag kommer ihåg att du målade dig konstigt när du var yngre.

Åtta år har nu passerat...


ingen större skillnad dock...

Intressant flicka

1)jag nördar sönder massvis med serier
2)jag fryser mer när det är nollgradigt än tio minus
3)igår sprang jag in i en vägg
4)när min kille gjorde slut vägrade jag sova,utan satt och såg grey's anatomy i två dygn
5)jag bryr mig inte om utseendet det minsta hos någon
6)jag säger tyvärr nästan aldrig ifrån,vilket leder till massvis av problem
7)jag läser alldeles för många bloggar

Jag hade tråkigt en dag så jag räknade nyss hur mycket pengar jag har gjort av med på mitt kort detta år .

10298.74 kr
tyvärr är alldeles för mycket av det till godis ..
Jag måste sluta ta ut pengar för att kunna köpa godis på Grottan..
Aja, ska se The Hills nu, PUSS

Nej det är inte Paulicious. Det är en annan stjärna. Finns det fler? Ja, tydligt det. Men jag tänker inte länka. Det är fett smörigt.

Tofflor? Eh, nej tack!

Tofflor behöver ni inte köpa i julklapp till Paulicious. Då jag blivit en. Jag som inte ville det. Nu sitter jag här på en lördag
l ö r d a g som en intersport-toffla av tråkigaste kvalité. Nykter också. Mamma tror att jag har blivit sjuk. Kanske röka lite pizzakrydda så räddar vi denna kväll. Häromdagen överhörde jag henne samtala med grannen i köket;

-Hon var säkert på horhus igår.

-Vem då? frågade jag chockad och nyfiken. Hon svarade:
-DU såklart!

Eller så är jag mer åt den här toffelkategorin.

Sexberoende?

Följande tolv beteendemönster pekar på sexberoende. Om något av dem blir ett dominerande, tvångsmässigt eller skadligt inslag i en person eget liv eller hans partners liv eller om personen lider av flera tvångsbeteenden samtidigt handlar det om ett skadligt eller sjukligt beroende. Det är dock bra att komma ihåg att liknande beteenden också kan förekomma i kontrollerad eller lindrig form i normal sexualitet.

  • Tvångsmässig onani som kanske upprepas flera gånger per dag. De lustkänslor som utlösningen framkallar lindrar ofta något psykiskt symtom, exempelvis utmattningen vid ångest, depression eller stress. NEJ
  • Tvångsmässig anskaffning av stora mängder erotiska och pornografiska tidskrifter, videokassetter och Internetmaterial när allt det här kontinuerligt används som sexuell stimulans. NEJ
  • Riklig, okontrollerad användning av elektroniska sextjänster för att få sexuell stimulans. Hit hör bl.a. sextelefoner och sextjänster på Internet. NEJ
  • Ständigt byte av sexpartner och jakt på nya relationer. Förhållandena pågår bara en kort tid och syftet är inte någon egentlig parrelation utan enbart självcentrerad, sexuell vällust. Kanske utnyttjat någon stackare.
  • Att man ofta och tvångsmässigt har sex med prostituerade. NEJ men skulle vilja.
  • Gång på gång anonymt sex med någon okänd person på besynnerliga platser t.ex. allmänna toaletter eller parkeringsplatser. NEJ
  • Farligt sex. Till exempel när en gift person hela tiden har nya förhållanden utanför äktenskapet och stimuleras av risken att bli upptäckt. NEJ
  • Ständiga besök på sexbarer, sexrestauranger, sexklubbar och användning av sexmassage. NEJ
  • Tvångsmässigt sexuellt smygtittande för upphetsningens skull, ibland med samtidig masturbering. NEJ
  • Att man kontinuerligt blottar sig för att bli upphetsad. Blottandet kan gå ut på att öppet visa nakna kroppsdelar eller använda avvikande, blottande klädsel. Kan hända då och då.
  • Otillåten beröring av obekanta eller bekanta för är att bli upphetsad. Man försöker ändå få beröringen att se ut som ett misstag. Kan hända.
  • Återkommande sexuella övergrepp eller våldtäkt för att tvinga någon till samlag. Har bara hänt ett fåtal gånger.


Sammanfattning: Kompis det går bra nu.

The life we live is the life we love

Jag skakar i min basketskor.

Inte alla indianer i kanoten.

Kan jag få en melon istället?

Haha. Du är unik!

Är du påväg till big city?

Mamma har köpt mousserande. Hon är fan bäst.

Några bärs och sömntabetter, detta blir bra ska du se.

Ska du ha mat från thai? Kom följ mig  =)

Make a wish!

My wish is to have my best and original Paulicious in the same room.

Tror du är lite utav en tankeläsare.

Man skulle fan vara dum om man missa denna planerade back 2 da future afton med inslag av spel, dans och sång.

Kåtis.

Jag bryr mig inte om vad din smurf till pojkvän säger.

Kan bli svårt baby...

Gud uppfann underlivssvamp för att även kvinnor ska få veta hur det är att leva med en irriterade fitta.

Ok mamma polski =)

Kom hit så jag får se ditt ansikte.

Jag vill råna en bank.

I´m sorry I cant make it today.

EN GAMMAL TANT HAR MAX EN TIA i plånboken.

Pratar du med mig eller med en elefant?

Fixat bira? Jag är en törstig slyna.

Men är du helt galen =)

Kan du sätta dig på tåget till Gbg?

Har du gjort det. Fan vad sexigt.


Frieriet

V och jag höll på med ett litet projekt hos mig. Inget snusk. Nejnej kompis. Helt plötsligt tittar han på mig och säger;

-Gift dig med mig!
P:-Jag vill gifta mig med dig.

Det var inte det ultimata hollywoodromanticproposal, mer än uppmaning. Men för mig var det helt klart ett frieri. Oh yes. Även om han tar det tillbaka inom några dagar. Sagt är sagt. Ringen jag vill ha hittade jag idag på en rensadittkontobutik på Nybrogatan. Kärlek.

Lugna pungen

Har det varit dessa dagar. I måndags gick jag runt i min pyjamas heeela dagen och bejakade livet. Började på en ny tavla fast jag snott hela idén av en riktigt konstnär. Ripoff. Sen bakade jag en blåbärspaj till mamma och V. Ja, det bor en husmor i Paulicious. Inte bara alkiskärring. Buddy åkte hem till vårat barndomshood. Det känns. Saker blir mycket tråkigare när han inte är nära. Bloggen likaså. Men Mumin är nog nöjd. Storebror är hemma vetty.

En annan åkte till solen. Ni vet. Därborta. En annan stjärna på min himlen ska också till solen, Issa.
Därför åkte lilla M och jag till henne. Hon bjöd mig på thaimiddag sen bakade vi. Sen hade vi en lektion i portugisiska, vi analyserade deras uttal och språk. Vi kom fram till vart språket hade sina rötter. Vi är två genier! Lilla M skötte sig utmärkt. Både på bussen dit och där. Sen låg vi och snackade heeela natten, det var givande. Oj, sånt behövs oftare!

Lilla M vaknade iallafall mitt i natten och skällde, morrade och tittade mot balkongen. Hon var knas (själar i förorten tar oss under). Bör tilläggas att Issa bor nära banan. Alltså roslagsbanan. Så ni inte tror att hon bor nära en frukt. Jag sa åt henne att vara tyst men det sket hon i. Snackade med mamma imorse hon konstaterade att Lilla M hade mardrömmar. Den där lilla prinsessan, vad har hon för hemskt att drömma om? Hon är ju min lilla bebis. För jag vill inte ha en människobebis. Provade att sätta henne i barnvagn en gång men det tyckte hon var larvigt.


Usb-kabel upphittad

Har hittat en usb-kabel här i mitt mansion. Ägaren kan i princip vara vemsomhelst med tanke på hur mitt liv ser ut. Det underbara livet, där man inte kan klaga. La dolce vita. Iallafall den återfås mot beskrivning. Utförlig sådan, haha.

Saknar DU en usb-kabel? Hör då av dig!


En långvarig förlovning

Fransk-amerikanskt drama från 2004. Fem desperata soldater under slaget vid Somme skjuter sig själva - antingen med flit eller av misstag för att bli hemskickade som invalider. Efter att de avslöjas och ställs inför krigsrätt straffas de med att skickas till ingenmansland, med målet att låta tyskarna ta död på dem. Under historiens gång berättas inte bara varje mans öde, utan även hans förflutna.

I rollerna: Audrey Tautou, Gaspard Ulliel, Dominique Pinon, Chantal Neuwirth, Jodie Foster. Regi: Jean-Pierre Jeunet.

Kan det vara något för en nattuggla som Paulicious?

Jag hoppas innerligt att V och jag får en långvarig förlovning när han väl friat. I´m such a sucker!


Msn - de intellektuellas mötesplats

Träffade en kille på pendeltåget. Jag hade varit i stan. Hursomhelst började vi bekanta oss. Hans kompis tog en bild på oss. Men något litet kalas måste det varit eftersom jag sitter med en vattenflaska. R ville att jag skulle ta en bild på honom då gjorde jag det. 


Sen bytte vi msn;

INTE HÄR................ säger:

vill mysa med dig snart

kan vi de


Paulicious säger:

nej jag har pojkvän


INTE HÄR................ säger:

sluta nu


Paulicious säger:

de e sant


INTE HÄR................ säger:

me ja som vill mysa me dej


Paulicious säger:

men de får du inte


INTE HÄR................ säger:

har du nån snygg tjej kompis åt mej

från hedermora


Paulicious säger:

ja ett flertal


INTE HÄR................ säger:

vem är kåtast da

som passar in mej


Paulicious säger:

kåtast e [email protected] adda henne men säg inget om mig


Paulicious wants new art

Jag uppskattar vackra saker och vackra människor, nu snackar vi insida. Oj, vad djup jag kan vara.
Dessa är så uttrycksfulla. Nu dök konstnären upp i mig. Målar för tillfället en tavla som blivit mest svart. Självklart ska ni få se slutresultatet.



Vad tycker ni, people?

Good morning

Sitter och dricker drinkar, väldigt goda sådana hos en vän. Men jag springer in på toa och kissar ett X antal gånger. Irriterande. Kissa. Torka. Kissa. Torka igen. Ja, ni vet säkert själva.  
Till slut säger jag:

-Det måste vara nått fel på mig.
Vän: -Nämen god morgon, P!


Rynka i panna. Kissnödig?

Detta håller på att bli en kissblogg. Gör inte mig nått. Sorry Kiss-ie!

Svar: Lilla lilla lilla lilla



Vem sa vad?

Forresten! Igar hangde vi pa en av riminis hetaste klubb, coconuts med nagra av italiens framsta tennisspelare. Vi blev behandlade som prinsessor, egen vip del, gratis skumpa, fotografer till deras kandismagasin fotade oss hela tiden. Tror ni att jag trivdes?

Vem fick ett finger i fittan?
Oi Oi...
(har inget bättre för mig just nu)

Karma comes back around

Det visste ni väl, dåliga människor?

Om inte vi var vi

V och jag kom fram till att om inte vi var ett kärlekspar skulle någon av dessa killar vara min lovemaschine;



Jag vet. Jag tänder på nördar. För det är så hett med nördar. Man vill våldta ta dom och sen käka upp dom levande.
Iallafall om inte V hade Paulicious som är skräddarsydd för honom enligt han själv skulle han inte banga på;

  


Kungligt värre

Glömde skriva att jag träffade Kung Carl XVI Gustav och Drottning Silvia i onsdags.



SuzieKay, this one is specially 4 u



Paulicious fortsätter inom ämnet Outing.

Ett steg från giftermålet

Kom hem och väckte V efter en boysnightout. Höll honom vaken halva natten. Tur att tålamod finns. På casinot blev det roulette. Vinst så klart. Lucky Buddy.SuzieKay blir hämtad på jobbet av Paulicious och Buddy, i toppform. Buddy blir stylad av privat stylist. In på casinot igen. SuzieKay lyfter casinot ordagrant. Middag för fyra, fick varmrätten, skrek rakt ut; vart är fisken?! Mycket dricka. Jättegott vin, Paulicious fick äran att välja. Tobbe spiller/häller Paulicious torka. Barnvakt, ja.Två servitriser blev sönderdricksade. Lite chockade sådär. Bra service. Äckligt bra. Pojkar spelar flickor har girltalk. Mer roulette. Dra Buddy från spelbordet i kavajen. Går inte, han är uppe i vad som kallas varv. Drar i byxorna där rumpan sitter. Buddy följa. Sen strippklubb. Nakna tuttar. Allover. Hängiga, snygga, bruna, vita och små. Du välja. Många tjejer. Underskott på män. Höga klackar. Paulicious tänder på skor. Tydligen. Paulicious titta på strippa, strippa fnittra. In i ett litet rum. Svart tapet med svart skinnsoffa.. Vad gör man här inne då? Haha. Röker. Rökrummet..Tänder en cigg. Kanske knullrum? Går därifrån. Ett "bad" med valfri dam kostar 11 papp. Har redan "badat" hemma. Tur för dom små jäntorna. Jag är ett svin i kvinnokläder.

Ett steg närmare giftermålet

V och jag låg och snackade om en lägenhet, som kanske blir Paulicious mansion.
Plötsligt släpper han the bomb;

V: -Tycker du ska skita i den där lägenheten. Flytta in till mig istället. Det skulle vara jättemysigt.
P: -Öhh va? (i chocktillstånd)
V:- Ja.
P: -Menar du allvar?
V: -Ja det är klart.
P: -Jag blir rädd nu.
V: -Isåfall var det ett skämt!
P: -Nej! Jag blir glad om du menar allvar.
V: -Jag menar allvar. Men du får bara ta hit EN möbel.
P: -Då tar jag med mig en levande möbel, hunden.
V: -Okej. Av henne kan vi göra ett par tofflor.



My bike and I

Mischa och jag vill ut och cykla innan det blir slirigt och halt på vägarna. Kan du vara så snäll och fixa ena däcket? Så kan jag komma och hämta den? Tack på förhand.

Unikt att man kan kommunicera på detta sätt med omvärlden.




Nyktra klubben talar ut

The party aint jumping like it used to do. Nu har jag hållt mig i skinnet i snart tio dagar. Känns som att jag är redo att explodera när som helst. Sen vet jag ju att det är inte vem som helst som klarar av mig när jag exploderar, kanske SuzieKay & Erica el Buddy då? Åhh, Buddy jag klarar inte mig utan ditt härliga skratt.

Så därför ska jag å Buddy plus några andra på casino imorgon. Där finns det heltäckningsmattor. Det gillar jag. För om man kissar på en sån absorberar den jättebra. Tänkte ha klänning, men Buddy sa att jag inte behövde det. Hmmm... Jag kanske behöver. Eller min kropp. Förberedelser är A och O. Måste köpa champagne. För att fira. Min kärlek till Buddy. Bara en sådan sak.
 
Jag tänker ändå vara rätt lugn. Haha! I röven kanske. Lill-lördag. Jag vill vara elak.



Tough doggystyle




Inte så snäll som ni tror. Cesar, vill du hjälpa oss?



Shes a bitch

Vill inte äta mat. Ost funkar. Orkar inte prata. V ringer, hör massa brudar i bakgrunden. Köpa AK 4 och dra dit. Rensa upp. Äter bakelser och dricker julmust och kafffe. Gnäller. Gnällfittan liksom. Tar en cigg. Cigg smakar skit. Det första jag gör på morgonen när jag vaknar är att skrika att det luktar fitta i köket. Mamma svarar:

-Vad luktar fitta?
-Hunden kanske, svarar jag.

Sen fortsätter det på den nivån. V fick ett antal smällar i natt, mest i huvudet. Sen kramade jag honom, grät nästan. Sen slog jag honom igen. Bara för att. Han slog tillbaks, på armen. Jag sa;

-Aj, det där gjorde ont.

 När han väckte mig sa jag;

-Varför kom du ens hit?

Trevlig den där Paulicious. Jag väljer iallafall att stanna hemma. För jag vill inte paja för andra. Men det har jag märkt att andra inte gör. Egoister. Ringde syrran för att jag mår dåligt. Hon sa;

-Ta ett piller så går det över!

Det har jag nu gjort. Tagit två. Starka. Väntar på att skiten ska kicka in. Hoppas jag får tillbaks talförmågan då kanske jag kan umgås ikväll. Då blir det galet. Finns inget annat alternativ.

Beskrivning: Premenstruellt syndrom, PMS, är ett samlingsbegrepp för olika typer av fysiska och/eller psykiska besvär under förstadiet till menstruationen och som i vissa fall kan utgöra ett handikapp.

Tack Wikipedia, ni förstår! För det här kan inte vara nått annat än ett handikapp.



Finn fem fel

Det är inte bara Rihannas nacke som är stjärnprydd till tusen. En liten stjärnrackare har nämligen letat sig in i hennes ena öra

Comment of the day



Kenwood Köttkvarn
Snackar med Buddy i telefon; 

B: -Man vill bara ta en tugga av dig, Paulicious.
P:-Haha, okej.
B:-Och sen mala ner resten i köttfärsen.

Narcissisten



Men inte Paulicious. Hon blir bara bättre än alla andra.


Addiction

I två veckor har jag ätit den varje dag. Jag har blivit beroende av en jävla fårost. Då e man faan bäng asså.

halloumi.jpg


When the baby cries

V och jag ligger och pratar i sovrummet. Plötsligt blir han avbruten mitt i en mening av bebisskrik.

V: -Vad var det där?
P: -Öhh.. jag vet inte.
V-: -Har du bytt ringsignal på min mobil, P?
P: -Nej, det har jag inte. Det är vårat barn som skriker.
V: Jaha och när fick vi det?
P. -Idag faktiskt, jag födde barnet när du var på jobbet.
V: -Okej.
bebisskrik

Sitter ju inte direkt och latar mig när han är på jobbet...



Novemberfest





E: -Lägg inte upp fler bilder på mig i bloggen.
P: -Nejdå.

Sammanfattning: Lurad! Outad igen. Get used to it.



It hit me, baby

Igår slog det mig hur jävla kär jag är! Vi satt i mitt kök, jag tittade på honom fattade inte att det var sant. Det verkligen kändes på alla sätt möjliga. Jag blev så glad att jag skrek något om att knulla ikväll!
Då råkade min mamma höra det och svarade:

-Du pratar inte fint, P. Säg inte sånna ord. Du är som en liten bebis.

Då frågade V:

-Måste du skrika sånna ord när du är uttråkad?




Outa is the shit

Outa Erica på youtube = fler sidvisningar. Mmm, vilken blogghora jag har blivit. Oj då... Har visst fler videos på den unga damen... Vill ni se dem? Va va va?




Sensitive


Satt och åt frukost nu, kolla Oprah, hon är grym. Morgonens program handlar om valpfabriker. Jag fick ont i hjärtat och tappade aptiten direkt. Ingen bra start på dagen. Mischa sitter och äter kalkon. Ibland tittar hon på tv.n och morrar. Jag är så jävla känslig när det kommer till djurs rättigheter. Vilken jävla nörd jag är. Jag vet, men någon måste vara det. Har lust att ringa V och tjura men då skulle han tro att jag är störd, på riktigt. Det kan vi ju bespara honom.

Hard for Paulicious to save the world by herself...





Torshammare

on tour...



World War 3

Tydligen är det någon som startat ett bloggkrig. Nu jävlar i mig. Lets get ready to rumble!!! 



Paulicious kallar på styrkan och laddar fett...


The million dollar question

Jag: -Mamma, vet du vad 118 100 är för något?
Mamma: -Ja, jag vet. Det är polisen.
Frågan går vidare till nästa deltagare...



Oktoberfest

En rosa socka i 3-pack fr Nike har kort skaft, ribbad öppning med resår och är tillverkad av 85% bomull, 12% polamid och 3% elestan. Tvättas i 40 grader.

Nu kåt.

Vad har du för adress? Vi tänkte skicka en vit limo att hämta upp dig.

Jag kommer in om 2 min. Var beredd på en turkisk Carolina Gynning.

Kenza vann årets blogg. Jag tycker Paulicios skulle vinna ju.

Jag vill dricka.                                                                                                                                        

Ring din far nu och be om cash.

Innan banken stänger.

Har ni dricka? Jag är en törstig slyna.

Haha! Undra hur många liv jag har kvar. För du dödar mig ofta med dina grejer. Haha.

Yo legalize. Wassup? Sover du? Ska du dricka öl med mig idag?

Alltså seriöst! Du knäcker systemet.

Someones drunk.

Kolla nu borstar du tänderna igen.

Vilken tid? Jag älskar att bada.

Hon gnäller som fan. Vad är problemet?

Har inget nr yao. Jag har en majskolv på spisen.

Ska vi leka ikväll?

Tror att jag kanske betett mig lite dumt och gett dubbla budskap, men jag har flickvän bara så du vet.

Haha! Du dödar mig. Vad gör du ikväll?

Ni är lite freaks.



4 real

Bakis, sitter i soffan, tittar på V;

-Du är min QP.
-Och du är min McFeast, P.
Då vet man att det är på riktigt.
Ungefär som Madonna sa; You´re so fine and you´re mine.



Flashigt värre

Just nu har någon lagt sitt huvud på tangentbordet i ren protest. Iallafall idag ska jag:

  • diska 
  • dammsuga                                                                                                                                           
  • städa hos V
  • på bajsmöte
  • på långpromenad med ADHD-Mischa
  • baka med mamma
  • rulla köttbullar
  • vara så snäll jag kan vara

Snacka om flashigt liv! Vill bara lägga mig i sängen och tända en cigg. Döda mig. Döda mig nu. 



Vädurarnas återkomst



Människokroppen: huvud och ansikte.
Nyckelord: Mars, aktivitet, självupptagenhet, mod, starkt ego, impulsivitet, energi, bagge, metallen järn och tisdag.
Positiva egenskaper: Banbrytande, dynamisk, energisk, entusiastisk, modig, självsäker, snabbtänkt, äventyrlig.
Yrken: Du kan vara en skicklig idrottsman, klättrare eller upptäckare.
Sjukdomar: Acne, brännskador, hjärnskador, huvudskador, inflammationer, solsting, svimningsanfall, svullnader, utbrändhet.
Känd vädur: Adolf Hitler, april 20 1889

Väduren är en handlingsmänniska, och då han ju alltid tycker sig ha rätt är han snabb att fatta rätt beslut. Blir lätt otålig om han inte ser snabba resultat. Är utåtriktad, sällskaplig och självsäker.
 Hans översvallande sätt gör honom till en rolig kamrat (minst sagt!). Du är frimodig, direkt och uppriktig, och du är en entusiastisk och generös vän. Du har stark sexuell drift och är en passionerad men kräsen älskare. Hans starka drifter gör honom även till en bra livspartner. Om han inte får sin vilja fram kan han dock bli ganska barnslig. Mycket cirkulerar kring han själv, både i positiv och i negativ bemärkelse.

Baksidor: Väduren som är så driven kan absolut inte ge sig och inte heller medge ett fel. Har en tendens att slåss för en fråga trots att den sedan länge är utagerad. Är ovillig att lyda eller acceptera anvisningar du inte ser någon anledning för, eller som du inte håller med om. 
 Mars, krigsguden, styr över Väduren som ser hela livet som en fajt och frejdigt ger sig in i batalj efter batalj. Har lätt för att hysa agg mot personer du känner dig förolämpad av. Kan kasta sig också in i saker och ting utan att tänka på vilka problem som kan uppstå.

Oi oi.


Blogga inte ens, aight?

Gick upp tidigt imorse. Av att min lilla prinsessa pep ganska bra. Vi tog en promenad. Sen frukost, chokladmuffins o cola light. Gott o leva annars kan det kvitta. Sen hade jag inte så mycket att göra, V låg och sov. Trots att jag skrek:

-Vaaakna!!! Jag har tråååkigt.
-Mmm, vad vill du göra?
-Inget.

Ibland jävlas jag bara. Lite sådär, ni vet. Jag surfade runt, tänkte; nu kan jag läsa bloggar medans han sover. Men fii fan folk kan inte blogga. De skriver för att uppdatera, ingen annan anledning. Så tråkiga att de är värda en smäll på käften för att de missbrukar bokstäver. Blogga inte! Sluta. För ert innehåll luktar som det katten gjort i lådan.

Men sen finns de ju de som kan som denna donna. Oj boy, nu snackar vi asså.

Tycker ni att jag är lite av en litebättreänallaandrapåattblogga kan det bero på att jag fick världens komplimang av en gammal maffiavän i helgen. Hon tyckte om Paulicious blogg! Sånt värmer när man har horkläder på sig.

arg-173870-309078_368



Nobody knows

Konstig kväll i fredags. Det ända jag var brydde mig om/koncentrerade mig på var youtube och att dricka upp andras drinkar! Jag vill inte prata med någon, min tid är dyrbar. Väldig social den där Paulicious. Tur att jag har bra vänner. Som en sa innan vi beslutade oss för att festa;

-Jag vill inte att du ska sova! Jag vill att du ska bli dyngrak!!!

Det är en vän som vet mitt bästa.

Jag blev d y g n r a k. Rakt in i väggen! Träffade ett ex också på krogen. Man vill ju framstå som att man har ett sååinihelvetejävlabra liv. Så jag skrek:

P: -Jag ska gifta mig med min nya kille!
X: -Jaja P. Vad bra för dig.
P (aggressiv): -Nej, det är sant. Jag kommer göra det!!!

Det såg ut som att jag var nykter och ordentlig, men det mina vänner var jag inte. Skenet bedrar. Träffar ni mig en torsdagsmorgon och jag är väldigt glad. Då undrar ni, är hon alltid såhär eller är hon på lyset? Men det är bara jag som vet. Ingen annan.
Hoho.

               



Pauliii!

Ja mina kära vänner. Det blev krogen idag. Som det brukar bli. Vill inte höra ordet alkoholproblem, igen! Aiight? Men Paulicious gick hem tidigt. Oi oi. Hemma hade mamma, världens bästa, lagat; Skagen m bakad potatis till förrätt, fetaostbiffar till varmrätt och pannkakor till efterrätt. Behöver jag nämna ordet belåten?

Nu ska jag dra hem till V. Har lovat att jag ska pussa honom allover. Saknar honom sjuuukt mycket. Fattar inte att man kan sakna någon på det här sättet. Tror dom kallar det love.

Jallah,
jag drar nu!



Sunday afternoon

Ska det vara så svårt? Två bokstäver Ö L ! 
   Jag har en ny kärlek i mitt liv.
Såhär ser han ut; 

 


Gullig. Söt. God. Gör mig glad. Kräver inget i gengäld.

Fuck the love up

Han har tagit hand om en bakfull Paulicious hela dagen.
Det är inte det lättaste. Min kravlista är ganska lång typ som j-Lo´s. Jag har även fått träffa hans porriga far o faster. Giftemålet är ett faktum, mina vänner.

Han har gjort allt för mig, som han alltid gör. Ibland har jag varit nära på att tjura, av lycka. Mina vänner har vid olika tillfällen sagt att jag inte får fucka up det här. De vet ju att jag är en hyperaktiv dramaqueen. Och jag har sagt att jag ska vara duktig flicka och sköta mig. Vad gör jag? Slänger ur mig den
mest olämpliga kommentaren jag kan komma på. Ni vill inte ens veta vad jag sa. Han tog det inte bra kan jag meddela.Nu har vi inte snackat el rört varandra på två timmar typ. Det är onormalt. 

Jag kollar Jude Judy, she fuckin rules! Han
låtsassover. Men jag ska nog knu..ffa honom lite så vi blir vänner.

Faan vad less jag är på mig själv. Shot me. Bang bang! 

It´s a girl thing

(X) Mascara över 100 kr - Har 4-5 olika bl a Lancöme Hypnose, L´oreal Intensifique.

(X) En plattång - Bästa från GAMA 

(X) En locktång - Räknas hårrullar?

(X) Designparfym

( ) Foundation över 200 kr

(X) Ögonfransböjare

(X) Olika borttagningsmedel

( ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska - Borde ha! Trassel.

(X) Läppglans över 100 kr

( ) Hårinpackning - Ge mig!

(X) Bodybutter - Cocos och vanilj.

(x) Bodylotion - Hugo Woman

(X) Parfym över 300 kr


Summa = 10


Du ...

(X) Använder locktång/plattång varje dag

(X) Använder foundation varje dag

(X) Använder mascara varje dag

(X) Använder kajal varje dag

(X) Använder läppglans varje dag - Är man slyna så är man.

( ) Använder bodybutter varje dag

(X) Använder bodylotion varje dag

(X) Använder ansiktsrengöring varje dag - Annars är man ett äckel.

( ) Använder hårinpackning varje dag - Borde göra.

( ) Använder hårspray varje dag - Vi lever väl inte på 80-talet?

( ) Tränar på gym - Hell no!

( ) Klipper dig varannan/varje månad - Se ovan.


Summa = 7


Du har...

(X) Tonat håret

(X) Färgat håret

( ) Hårförlängning - Finns ingen anledning, har naturligt, perfekt tjockt hår.

(X) Piercat dig - Föör många gånger.

( ) Tatuerat dig - Det kommer baby.

(X) Tagit hål i öronen - Själv gjort. Jag är sado.


Summa = 4


Totalt: 21
0-10 Den naturliga naturligaste tjejen.                    
10-15 Konstgjord behandlad blomma.

15-20 Kanariefågel i nordisk miljö.

20-25 Du är en fryst jordgubbe.

25-30 Barbiedocka. Bara plast.

jordgubbe150


Tack! Då vet jag. Efter allt jävla slit är jag inte mer än en liten fruit.

Morning glory


Såhär ser en morgon ut hemma hos Paulicious. En lugn sådan.


En lite mindre lugn morgon hemma.


Såhär ser en morgon ut hemma hos V.
Jag sminkar mig. Han sjunger och spelar gitarr med hunden i sängen.


Såhär ser en bakismorgon ut hos Erica.
Suddigt värre.


Vi morgonbadar som vanligt folk.


Hur ser en morgon ut hos er? Fil och flingor?


The real deal

Jag har visat min lugna sida (som inte existerar) mot min v i l j a i en vecka nu. Tydligen måste man det om man vill inleda något seriöst. Sen satt jag här ikväll, nykter en fredag. Det går i n t e, tänkte jag. Han måste ju lära känna den riktiga Paulicious. Så jag tog på mig mina minsta kläder. Övervägde om jag skulle ha underkläder på mig. Less is more.
Satt och sminkade mig. Hade precis börjat, alltså nivå 1. Då ringde min polare och sa;

Kompis: -Jag är på din parkering nu.
Jag: -Nu?  
Kompis: -Ja.
Jag: -Öhh... Jag kommer snart, ska bara sätta på mig... strumporna!

Jag spacklade på mig resten på 3 sek. Såg ut som en hora/clown nivå 24. Såg mig själv i spegeln och tänkte "jasså det blir en sån där kväll". Vet ni vad det sista jag sa innan jag gick hemifrån?

-Rock the boat!!!
 
Min morsa lär ju börja undra snart.




RSS 2.0