Vädurarnas återkomst



Människokroppen: huvud och ansikte.
Nyckelord: Mars, aktivitet, självupptagenhet, mod, starkt ego, impulsivitet, energi, bagge, metallen järn och tisdag.
Positiva egenskaper: Banbrytande, dynamisk, energisk, entusiastisk, modig, självsäker, snabbtänkt, äventyrlig.
Yrken: Du kan vara en skicklig idrottsman, klättrare eller upptäckare.
Sjukdomar: Acne, brännskador, hjärnskador, huvudskador, inflammationer, solsting, svimningsanfall, svullnader, utbrändhet.
Känd vädur: Adolf Hitler, april 20 1889

Väduren är en handlingsmänniska, och då han ju alltid tycker sig ha rätt är han snabb att fatta rätt beslut. Blir lätt otålig om han inte ser snabba resultat. Är utåtriktad, sällskaplig och självsäker.
 Hans översvallande sätt gör honom till en rolig kamrat (minst sagt!). Du är frimodig, direkt och uppriktig, och du är en entusiastisk och generös vän. Du har stark sexuell drift och är en passionerad men kräsen älskare. Hans starka drifter gör honom även till en bra livspartner. Om han inte får sin vilja fram kan han dock bli ganska barnslig. Mycket cirkulerar kring han själv, både i positiv och i negativ bemärkelse.

Baksidor: Väduren som är så driven kan absolut inte ge sig och inte heller medge ett fel. Har en tendens att slåss för en fråga trots att den sedan länge är utagerad. Är ovillig att lyda eller acceptera anvisningar du inte ser någon anledning för, eller som du inte håller med om. 
 Mars, krigsguden, styr över Väduren som ser hela livet som en fajt och frejdigt ger sig in i batalj efter batalj. Har lätt för att hysa agg mot personer du känner dig förolämpad av. Kan kasta sig också in i saker och ting utan att tänka på vilka problem som kan uppstå.

Oi oi.


Kommentarer
Postat av: Camilla

Ja. Nu är man tillbaxs på ruta 1 igen :(

2008-11-04 @ 08:03:52
URL: http://camillanordahl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0